Bloedgroepdieet – voedingsadvies

line

Het bloedgroepdieet geeft voor iedere bloedgroep (0, A, B en AB) aparte voedingsrichtlijnen.

 

Bloedgroepdieet - voedingsadviesVoeding wordt ingedeeld in voeding die heel goed bij je past (heilzaam), voeding die niet speciaal goed of slecht voor je is (neutraal) en voeding die helemaal niet goed bij je past (vermijden).

 

Eten volgens de richtlijnen van je bloedgroep ondersteunt je gezondheid, omdat je dingen eet die je immuunsysteem ondersteunen (heilzaam) en dingen laat staan of minder eet die jouw systeem belasten (vermijden). Het is handig om je eigen type te kennen en te weten welke voeding goed voor je is en met welke voeding je moet oppassen. Hiermee kan je dan rekening houden zodat je gezond, fit en goed op gewicht kunt blijven.

 

Het bloedgroepdieet geeft voor iedere bloedgroep (0, A, B en AB) aparte voedingsrichtlijnen. Voeding wordt ingedeeld in voeding die heel goed bij je past (heilzaam), voeding die niet speciaal goed of slecht voor je is (neutraal) en voeding die helemaal niet goed bij je past (vermijden).

 

Als je bepaalde gezondheidsklachten hebt verdient het bloedgroepdieet zeker aanbeveling. In dat geval worden de bloedgroeprichtlijnen apart aangepast.
Een voedingsadvies consult duurt een ½ uur.

 

Het is aan te bevelen het voedingsadvies te combineren met een bloedanalyse zodat het voedingsadvies op basis van de bloedgroeprichtlijnen individueel wordt aangepast aan de hand van de resultaten van de bloedanalyse.

roos